Alkukauden tuloksia

Erinäisten kiireiden vuoksi nettisivujen päivitys on jäänyt turhan pienelle, mutta käydään nyt läpi alkukauden turnauksien tuloksia.

Vierumäki

Kausi alkoi tänä vuonna Kirkkonummelta Progamesin kentältä. Viime vuonna otimme kyseiseltä kentältä ainoan mitalisijoituksen ollessamme toisia, joten tänä vuonna emme suostuneet sijoittumaan huonommin. Oman kenttämme ansiosta olimme päässeet treenaamaan huomattavasti viimevuotta paremmin ja se näkyi heti kauden avauksessa, sillä pääsimme finaaliin ja saimme vastaamme CC:n Porista (ja Pohjanmaalta). Alkupelien epäselvyyksi

en jälkeen ”annoimme” kuitenkin CC:n viedä finaalin voiton eli sijoituimme toiseksi.

Kirkkonummi 2015
Kirkkonummen palkintojenjako

Toinen turnaus oli Vierumäen Urheiluopistolla. Tuonne emme saaneet kasaan, erinäisistä esteistä

johtuen, muuta kuin kolme varsinaiseen kilpajoukkueeseen kuuluvaa pelaajaa. Hyökkäyskärkemme puuttuessa kokonaan, sekä snake-, että purjelaidoilta. Kokemattomien pelaajien mukaan otto rosterin täydennykseksi näkyi myös tuloksessa, sillä sijoituimme turnauksen viimeiseksi.

Kolmas turnaus käytiin Piikkiön kentällä. Emme onnistuneet saamaan rosteria kertaakaan täysin kasaan ennen kierrosta ja se näkyi ensimmäisen pelin häviönä Adrenaliinille. Tuon pelin jälkeen saimme kuitenkin kasattua itsemme ja nappasimme 3 voittoa ja 2 tasapeliä. Valitettavasti tuo ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa finaaliin saakka vaan jäimme kolmanneksi CC:n ja PH:n mennessä finaaliin.

Piikkiö poika

Piikkiön poika ;)

Neljäs ja viimeinen kierros pelataan Porissa 6.8.2015 ja sieltä tavoitteena on ainoastaan voitto!!

Sarjataulukko
Kuvia Kirkkonummelta
Kuvia Vierumäeltä
Kuvia Piikkiöstä