RAUMAPAINT

Raumapaint

Kerää työ-, seura- tai kaveriporukasta vähintään viiden hengen joukkue ja haasta muut mukaan ratkaisemaan Rauman paintball-mestaruus 21.5.2016.

RAUMAPAINT-turnaus alkaa kapteenien kokouksella klo 10:00, mutta joukkueiden on hyvä olla paikalla viimeistään 9:45

Pelit pelataan 5 vs 5 ja jokainen joukkue pelaa jokaista vastaan. Lopuksi pelataan vielä pronssipeli ja finaali. Pelipaikkana toimii Satakuulan Ooperin kentällä sijaitseva paintball-areena. Käytössä on myös Ooperin pukuhuone. Kolme parasta palkitaan!

 Tapahtuman hinta 100€/joukkue + kuulat:

15€/500 värikuulan pussi

Osallistumismaksu (100€) sisältää kaiken muun, mitä tarvitset pelaamiseen paitsi vaatteet ja kuulan.
Turnauksessa ei saa pelata omalla merkaimella ja kuulat on ostettava turnauspaikalta.

HUOM! Pelaajien alaikäraja 18 vuotta
(15-17 vuotiaat pelaajat pääsevät mukaan pelamaan vanhemman seurassa tai vanhemman lupalapulla)

Ilmottautumis aikaa keskiviikkoon 18.5. asti!
Ilmoittautuminen osoitteeseen satakuula@gmail.com

Ilmoittaessanne joukkueen tapahtumaan ilmoittakaa seuraavat tiedot: Joukkueen nimi, pelaajien nimet, sähköpostiosoite yhteydenpitoa varten ja haastajajoukkue, jos sellainen on.

Haastamalla toisen joukkueen pelaamaan ja jos haastettu joukkue ilmoittautuu pelamaan, niin haastajat saavat 1000 ilmaista kuulaa. Pyydä siis hastamaasi joukkuetta ilmoittamaan haastajajoukkue ilmoittautumisessa, jotta menee kuulat oikealle joukkueelle.

Kenttä kasattuna

Paintball-areena

 

Tapahtumainfoa:


RAUMAPAINT pelataan ns. subi-kentällä eli kenttä on rakennettu ilmatäytteisistä esteistä. Tuomaroinnin peleissä hoitaa Satakuulan Suomen Paintball-liiton (SPBL:n) kilpapaintball-pelaajat. Tapahtuma ei ole tarkoitettu kilpapelaajille vaan tarkoitus on ratkaista Rauman paintball-mestaruus harrastetasolla.

Tapahtuman aikana kilpailijoilla on käytössä Ooperin pukeutumis-, peseytymis- ja saunatilat, jotta ei tarvitse likaisena lähteä kotiin peleistä. Naisille ja miehille on omat erilliset tilat. Myös Ooperin WC-tilat on käytössä.

Osallistumismaksuun siis kuuluu kaikki pelaamiseen tarvittava (maski, merkkain, ilmapullo) paitsi vaateet ja kuula. Kuulat ostetaan paikan päältä ja sitä kuluu yhdellä pelaajalla päivän aikana arviolta noin 2 pussia eli 1000 kuulaa. Kaksikerrospukeutuminen on sallittu, mutta toppavaatteet on kielletty. Eli esim. aluskerrasto ja collegepaita ja housut. Jos haluaa käyttää hanskoja pelatessa, niin kannattaa käyttää hyvin istuvia työkäsineitä.